Ik wil een Cane Corso

Pupinfo en Herplaatsers

Is de Cane Corso geschikt voor U?

Ik wil een Cane Corso, maar waarom wilt u een Cane Corso? En is de Cane Corso wel een geschikte hond voor U.

Deze site is ontstaan om U meer informatie te geven over de Cane Corso en u te helpen bij het zoeken naar een pup en de fokker die bij u past. Tevens weet u, dat wanneer u een pup koopt via deze site, u terecht komt bij fokkers die het wel goed met het ras voor hebben, en niet bij de zogenaamde broodfokkers.

De fokkers die u hier aantreft hebben allemaal een ruime ervaring met het fokken van de Cane Corso en een brede kennis van het ras en de lijnen waarmee ze fokken. Daarnaast kunt u altijd de nesten terugvinden in de stambomendatabase van de Cane Corso: www.canecorsopedigree.com. Zodat u ook zeker weet dat de honden een stamboom hebben. Daarnaast worden de pups verkocht met een koopcontract, zodat u ook altijd terug kunt vallen op de fokker.

Daarom is het belangrijk dat u weet wat een Cane Corso is, en wat het inhoud om een Cane Corso aan te schaffen en op te voeden. Via deze site hopen wij u voldoende informatie te verstrekken.

Is de Cane Corso een geschikte hond voor U?

Een Cane Corso heeft de volgende eigenschappen:

 

Bent u er van overtuigd dat de Cane Corso een geschikte hond voor u is, neem dan eens een kijkje bij de verschillende artikelen die u op deze site aantreft, over rasstandaard, de gezondheid, het karakter en de verzorging van de Cane Corso.

Tevens treft u een overzicht van verwachte nestjes en geboren nestjes aan, allen zijn nestjes van fokkers die aan de voorwaarden van plaatsing op deze site voldoen.

Artikel: Een pup kopen? Vraag altijd naar de inteeltcoefficient

Artikel: Aanschaf en kosten van de Cane Corso.

Informatiefolder: Handleiding voor het houden van honden. De huisdierenbijsluiter van het LICG (landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren).